Cats Univers

Cat

Cat er netop fyldt 12 år og rejser rundt i verden med sin familie, fordi hendes far er hoteldirektør på forskellige hoteller. På den måde møder hun forskellige nationaliteter og kulturer.

Cat er et kælenavn for Cathrine. Hun udvikler sig fra at være en genert og naturlig 12-årig pige med fokus på fodbold og hunden Molly til at være en ung kvinde på 16 år, der er modig og nysgerrig på verden, mens hun oplever forelskelser og skaber nye venner på sin vej. 

Cats familie består af hendes storebrødre Thomas og Lucas. Hendes mor Mathilde arbejder på et universitet og hendes far Søren arbejder som ejendomsmægler, inden han bliver hoteldirektør. Men vigtigst af alt er hunden Molly, en west highland white terrier, som Cat elsker overalt.

Cats bedste venner er klassekammeraterne William og Nanna, som hun hænger ud med så meget som muligt. Cats følelser for William forvirrer hende, fordi hun tænker på ham hele tiden.

Cat bruger ikke make-up eller smykker, fordi det er i vejen, når hun spiller fodbold. Hun går heller ikke så meget op i mærketøj, som Nanna, der altid har totalt styr på, hvad der er nyeste mode.